EDINSTVENA DELAVNICA IN POROČILO
30+ NAPOTKOV ZA IZBOLJŠANJE
VAŠE SPLETNE TRGOVINE

Edinstven dogodek, kjer pridobite vpogled v svoj posel skozi oči strokovnjakov in potrošnikov

29. NOVEMBER 2017
Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Ljubljana

PROGRAM DELAVNICE
IZBOLJŠAJTE SPLETNO TRGOVINO

8:30 – 9:00

PRIHOD IN REGISTRACIJA UDELEŽENCEV

9:00 – 9:50

ROMAN KRUŠIČ (več o predavatelju)
Tehnični standardi na spletu
Spoznajte EU smernice, ki jih mora izpolnjevati vsaka uspešna spletna trgovina

9:50 – 10:40

DR. JELENA RAŠULA (več o predavateljici)
Zadovoljstvo uporabnikov
Seznanite se z elementi, ki ključno vplivajo na zadovoljstvo vaših kupcev

10:40 – 11:10

ODMOR

11:10 – 12:00

MAG. DARKO DUJIČ (več o predavatelju)
Primerjajte se z najboljšimi!
Spoznajte, kateri dejavniki odlikujejo najboljše spletne trgovine v Sloveniji in širšeKonferenca Ecommerce Day 2017 in delavnica sta podprta in potrjena tudi s strani progama DIMAQ (Digital Marketing Qualification), ki ga izvaja IAB Slovenija.

pridobite 20 točk za udeležbo na konferenci
pridobite 10 točk za udeležbo na delavnici

NE VESTE, KAJ KUPCI IN STROKOVNJAKI MISLIJO O VAS? MI VAM LAHKO POVEMO!

Edinstveno poročilo z oceno spletne trgovine pridobijo samo trgovci, ki tekmujejo za naziv Spletni trgovec leta 2017. Poročilo vsebuje 30+ točk pregleda. Ostali udeleženci, ki ne prejmejo poročila, skozi predavanje pridobijo vpogled v splošne napotke za izboljšanje spletne trgovine.

Izkoristite enkratno priložnost, da pridobite vpogled v poročilo z oceno vaše spletne trgovine in več kot 30 vaših kazalnikov primerjate z najboljšimi slovenskimi spletnimi trgovci!

Letos lahko v tekmovanju Spletni trgovec leta 2017 brezplačno sodelujete vsi slovenski spletni trgovci! Potrebna je zgolj prijava in vsaj 50 zbranih mnenj potrošnikov. Končno poročilo z oceno sestavljata zadovoljstvo uporabnikov (ocena zadovoljstva in ocena uporabniške izkušnje) in tehnični pregled (ocena tehnične skladnosti z EU smernicami), finaliste pa ocenjuje tudi strokovna 20-članska komisija.

KDO NE SME MANJKATI NA DELAVNICI?

  • Spletni trgovci, ki letos tekmujete za naziv Spletni trgovec leta, saj boste na delavnici pridobili vpogled v edinstveno poročilo o vaši spletni trgovini, mi pa vas bomo korak po korak vodili skozi točke ocenjevanja.
  • Upravljalci spletnih trgovin, spletne agencije, digitalni oglaševalci, spletni uredniki, vodje uporabniške izkušnje in drugi ecommerce strokovnjaki, ki želite izboljšati svojo spletno trgovino. Tudi, če ne sodelujete na tekmovanju Spletni trgovec leta, boste pridobili splošni vpogled v ocenjevalne kriterije.

Delavnica 30+ napotkov za izboljšanje vaše spletne trgovine je uspešno za nami!

Anketa zadovoljstva z dogodkom je pokazala, da je bilo 85 % udeležencev zelo zadovoljnih z delavnico, kar 97 % pa jih meni, da je bila delavnica boljša kot podobni dogodki v Sloveniji.

Vsi utrinki z letošnjega dogodka:

ORGANIZATORJA DELAVNICEKonferenca Ecommerce Day 2017 in delavnica sta podprta in potrjena tudi s strani progama DIMAQ (Digital Marketing Qualification), ki ga izvaja IAB Slovenija.

pridobite 20 točk za udeležbo na konferenci
pridobite 10 točk za udeležbo na delavnici