SPLETNI TRGOVEC LETA 2019

Utrinki in zmagovalci

SPLETNI TRGOVEC LETA 2019

Utrinki in zmagovalci

BREZPLAČNA PRIJAVA
ZA VSE SPLETNE TRGOVCE

prijava »

NEPRECENLJIVA OCENA KOMISIJE IN VAŠIH KUPCEV
nagrade »

BREZPLAČNA ANALIZA VAŠE SPLETNE TRGOVINE
več o analizi »

*EDINSTVENA NAGRADA PODJETJA DS SMITH

osvoji »

IMATE KAKŠNO VPRAŠANJE?
PIŠITE NAM!
Informacije: partnerji@smind.si
Na voljo smo vam vsak delovni dan od 8-16.

FINALISTI TEKMOVANJA!

Na letošnje tekmovanje Spletni trgovec leta se je prijavilo kar 266 spletnih trgovin!

Letos je o zmagovalcih v 17 tekmovalnih kategorijah odločalo skoraj 30.000 spletnih kupcev, ki so ocenili svoje zadovoljstvo, ekipa strokovnjakov, ki je opravila oceno tehnične skladnosti spletnih trgovin z EU standardi varnega nakupovanja na spletu in 31-članska mednarodna strokovna komisija.

NA LETOŠNJEM TEKMOVANJU TEKMUJE KAR 266 SPLETNIH TRGOVCEV!

S 23. 09. 2019 so se zaključile prijave na največje slovensko tekmovanje Spletni trgovec leta. Letošnje leto ponovno podiramo rekorde, saj tekmuje kar 266 spletnih trgovcev!

Spletni trgovec leta je največje tekmovanje spletnih trgovcev v regiji, ki se v Sloveniji odvija že osmo leto zapored. Vsako leto, na tekmovanju sodelujejo vsi ugledni spletni trgovci. Zaključi se s podelitvijo nagrad na konferenci Ecommerce Day 14. novembra 2019.

SPOZNAJTE ČLANE STROKOVNE MEDNARODNE KOMISIJE SPLETNI TRGOVEC LETA 2019

KAJ VAM OMOGOČA TEKMOVANJE?

1. PREPOZNAVNOST: Osvojite eno od 15+ prestižnih ecommerce nagrad!

Vsi, ki sodelujete na tekmovanju Spletni trgovec leta 2019 imate enakovredne možnosti za osvojitev nagrad, saj je tekmovalnih kategorij več kot 15. Že uveljavljeni trgovci, ki ste na trgu prisotni dlje časa, lahko osvojite glavno nagrado The Shopper’s Mind Web Champion Award, manjši trgovci pa glavno nagrado The Shopper’s Mind Web Challenger Award. Poleg dveh glavnih nagrad, treh nagrad ‘glas ljudstva’ in nagrade komisije, ste vsi tekmovalci uvrščeni tudi v izbor za najboljšega trgovca znotraj svoje kategorije.

Tekmovalca, ki bo osvojil glavno nagrado Web Champion Award, čaka neverjetna nagrada – 30 palet personalizirane embalaže DS Smitha. Tako tekmovalec, ki osvoji Web Challenger Award, kot tudi tekmovalec, ki osvoji 1.st People’s Choice, bosta oglaševana na največjem portalu za primerjavo cen Ceneje.si v vrednosti 1500 € bruto.

NAGRADE ZA SPLETNEGA TRGOVCA LETA 2019

The Shopper’s Mind Web Champion Award
The Shopper’s Mind Web Challenger Award

POSEBNE SHOPPER’S MIND NAGRADE

The Shopper’s Mind 1st People’s Choice Award
The Shopper’s Mind 2nd People’s Choice Award
The Shopper’s Mind 3rd People’s Choice Award
The Shopper’s Mind Committee Award

NAGRADE PO KATEGORIJAH

The Shopper’s Mind Category Award, Audio & Video
The Shopper’s Mind Category Award, Automoto
The Shopper’s Mind Category Award, Books, School & Office
The Shopper’s Mind Category Award, Kids & Family
The Shopper’s Mind Category Award, Home & Garden
The Shopper’s Mind Category Award, Furniture
The Shopper’s Mind Category Award, Group Buying & Services
The Shopper’s Mind Category Award, Food & Beverage
The Shopper’s Mind Category Award, Fun & Gifts
The Shopper’s Mind Category Award, Health & Beauty
The Shopper’s Mind Category Award, Footwear
The Shopper’s Mind Category Award, Fashion & Accessories
The Shopper’s Mind Category Award, IT & Consumer Electronics
The Shopper’s Mind Category Award, Sports
The Shopper’s Mind Category Award, Telco & Mobile
The Shopper’s Mind Category Award, Web Shopping Mall
The Shopper’s Mind Category Award, Specialised Store

2. ZNANJE: Edinstvena analiza in poročilo za izboljšanje vaše spletne trgovine

Vsi, ki tekmujete za naziv Spletni trgovec leta 2019 in zberete vsaj 50 mnenj strank, prejmete edinstveno poročilo z vsemi točkami pregleda vaše spletne trgovine in izhodišči za izboljšave. V poročilu je:

  • OCENA TEHNIČNE SKLADNOSTI (do 300 točk), ki temelji na pregledu vaše spletne trgovine s strani strokovnjakov Shopper’s Mind Slovenija. Pri pregledu se preveri skladnost košarice, navedbo lastnika trgovine, prisotnost pravnih besedil, kakovost vsebin in podobno.
  • OCENA ZADOVOLJSTVA STRANK (do 400 točk) temelji na anketi, ki jo pripravi Shopper’s Mind Slovenija. Vse trgovine, ki sodelujejo na tekmovanju Spletni trgovec leta, morajo zbrati najmanj 50 mnenj kupcev. Za spletne trgovce, ki so pridobili oznako CERTIFIED SHOP®, je ta pogoj že izpolnjen in se neposredno uvrstijo med letošnje tekmovalce.
  • OCENA STROKOVNE KOMISIJE (do 300 točk) temelji na pregledu spletne trgovine s strani ecommerce strokovnjakov. Strokovna komisija ocenjuje le finaliste iz vsake kategorije. Člani komisije predlagajo smernice in najboljše prakse za izboljšanje vaše spletne trgovine

SODELUJOČE SPLETNE TRGOVINE NA TEKMOVANJU SPLETNI TRGOVEC LETA 2019

ORGANIZATORJI TEKMOVANJA SPLETNI TRGOVEC LETA 2019

KAKO POTEKA IZBOR ZMAGOVALCEV?

do 23. septembra 2019

Po brezplačni prijavi vam bomo pomagali nabrati vsaj 50 mnenj vaših kupcev, ki so minimalen pogoj za ocenjevanje spletne trgovine. Če vaša trgovina nosi oznako CERTIFIED SHOP®, je ta pogoj že izpolnjen in ste neposredno uvrščeni v letošnje tekmovanje!

ki so do 29. septembra 2019 zbrali 50 mnenj kupcev

Trgovinam, ki so izpolnile pogoje za tekmovanje, se ocenjujeta 2 ključni področji. Tekmovalci z največjim številom točk se uvrstijo v ožji krog finalistov.

400 točk
je možno zbrati z oceno zadovoljstva uporabnikov, ki je sestavljena iz več indikatorjev: zadovoljstva kupcev in uporabniške izkušnje.

300 točk
je možno zbrati z oceno tehnične skladnosti spletne trgovine, ki se preverja glede na evropske smernice varnega spletnega nakupovanja.

z najvišjo oceno zadovoljstva in tehnične skladnosti

Strokovna komisija prejme, do 7. 10. 2019, v ocenjevanje 3 finaliste iz vsake tekmovalne kategorije. Ocenjuje ključna področja spletne trgovine: uporabniško izkušnjo, varnost potrošnika in druge dobre prakse nakupovanja na spletu.

300 točk
lahko podeli strokovna komisija, ki ocenjuje spletno trgovino z vidika najboljših ecommerce smernic in praks.

NAJBOLJŠE NAGRADE ZA SPLETNE TRGOVCE V SLOVENIJI!

Osvojite prestižno nagrado DS Smitha</strong
Tekmovalca, ki bo osvojil glavno nagrado Web Champion Award čaka neverjetna nagrada – 30 palet personalizirane embalaže DS Smith Slovenija!

A to še ni vse… Za zmagovalca se prireja edinstvena delavnica DS Smitha v njihovem PackRight Centru. Tam boste tiščali glave z njihovimi embalažnimi strategi in soustvarili vašo popolno embalažno rešitev, z obzirom na vaše potrebe in obstoječo vizijo.

Nagradi portala Ceneje.si sta 2 x 1500 € za oglaševanje!</strong

Spletnega trgovca, ki bo osvojil nagrado Web Challenger Award in tistega, ki bo osvojil 1. People’s Choice Award čakata nagradi oglaševanja na največjem portalu za primerjavo cen Ceneje.si v vrednosti 1500 € bruto. Vsi vemo, da si vsak spletni trgovec želi oglaševanja, mar ne? Predstavljamo vam edinstveno priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi.
Veste kaj pa je še najboljše od vsega? Vse kar morate narediti za sodelovanje, je izpolniti prijavo, ki je povsem BREZPLAČNA!

Tekmovanje Spletni trgovec leta se zaključi s podelitvijo nagrad na največjem ecommerce dogodku – Ecommerce Day, 14. novembra v Ljubljani.

Takšne priložnosti se ne ponavljajo – Prijavite se na STL 2019 in se potegujte za veliko prednost na tržišču, BREZPLAČNO!